, ,

A Bose legújabb true-wireless vagyis vezeték nélküli Sport Open Earbuds fülhallgatóit, úgy tervezték, hogy ne zárjon el minket teljesen a külvilágtól.

Míg a legtöbb fülhallgató a hallójárat belsejében foglal helyet (teljesen kizárva a környezeti zajokat), a Sport Open Earbuds inkább azon kívül helyezkedik el. Leginkább a fül felett és a fülkagyló mögött.

Talán szokatlannak tűnik ez a megoldás, ahogy ellentétben más gyártókkal, akik azon dolgoznak, hogy – a lehető legtöbb zaj kiszárás érdekében – minél tökéletesebb ergonómiai összhangot teremtsenek a füleink és a készülék között, a Bose épp az ellenkezőjén dolgozik.

A Bose OpenAudio névre keresztelt technológiája, minimális késleltesésel közvetlenül a fülbe sugározza a hangot, így lehetővé teszi, hogy a fül teljesen nyitott maradjon és ne veszítsük el a kapcsolatot a környezettel. Így utcai kerékpározás vagy futás közben is mindent hallunk, tehát biztonságosan közlekedhetünk vagy sportolhatunk.

A fülhallgató súlya mindössze 14 gramm, mérete pedig 48×55 mm. A technológia zajszűrő funkciót is biztosít a bejövő hívások fogadása vagy a szeles esetleg zajos környezet hangjainak ellensúlyozása érdekében.

Az IPX4 por- és vízállósági osztályzattal rendelkező, Bluetooth 5.1-es fülhallgatók 8 órányi zenehallgatást tesznek lehetővé. Mindegyik egységen található egy szabályozó gomb a hangerő és lejátszási funkciók kezeléséhez. A beépített mikrofonoknak hála telefonhívásokat is lebonyolíthatunk.

Az Open Earbuds fülhallgatók egyelőre Amerikában kerülnek forgalomba, 199.95 dolláros áron.

Forrás: the verge


Vélemény, hozzászólás?

*

*