, , , , ,

Lumosity

Lumosity logikai agytorna és kognitív képesség fejlesztő alkalmazás

Régóta elérhető okostelefon alkalmazás, mely minden napra új feladványokat tartogat a felhasználók számára.

A +70 millió felhasználóval büszkélkedhető Lumosity, több mint 25 kognitív játékot ötvöz a napi agytornához. A program folyamatosan követi teljesítményünket és jelentést küld eredményünkről.

Az alkalmazás fizetős verziója még többet nyújt számunkra: havi 11.9 dollárért személyre szabott feladványokat kapunk.

Az alkalmazás mögött komoly tudományos támogatás áll, több mint 40 egyetemi kutatóval együttműködve dolgoznak folyamatosan a programon.

Letöltés Apple App Store-ból | Letöltés Google Play store-ból

Elevate

Elevate agyi edzésprogram alkalmazás

A Lumosity mellett a másik legnépszerűbb és legtöbbet telepített agytorna és logikai fejlesztő program napjainkban.

Az Elevate egy olyan agyi edzésprogram, amelynek célja a figyelem, a beszédkészség, a feldolgozási sebesség, a memória, a matematikai készségek és még sok más fejlesztése. A cél érdekében a napi agytorna során három játékot kell megoldanunk.

Természetesen személyre szabott „edzésprogramot” is kapunk, amely igazodik eredményeinkhez.

Több mint 35 játék a kognitív képességek (fókusz, a memória, a feldolgozás, a matematika, a pontosság és a megértés) fejlesztéséhez.

Az alkalmazás 7 napos próbaverziót kínál, a havi díj egyébként 5 dollár. Prémium csomagban, évi 45 dollárért használható a program.

Letöltés Apple App Store-ból | Letöltés Google Play store-ból

Peak

Peak agyjáték és rejtvény alkalmazás

A gyönyörű felülettel megáldott Peak alkalmazás különböző agyjátékokat és rejtvényeket használ a memória, a nyelv és a kritikus gondolkodás fejlesztéséhez.

A játékok a memória, a figyelem, a matematika, a problémamegoldás, a mentális agilitás, a nyelv, a koordináció, a kreativitás és az érzelmek ellenőrzésére és fejlesztésére szolgálnak.

+12 millió letöltött felhasználóval rendelkező program szakmai támogatását többek között a Cambridge és New York egyetemek kutatói adják.

A +45 agytorna játék offline módban is elérhető. Az ingyenes verzió mellett a Peak Pro megvásárlása még több játékot és személyre szabott agytorna-edzést tartalmaz. A Pro verzió havonta 4.99 dollárba kerül.

Letöltés Apple App Store-ból | Letöltés Google Play store-ból

CogniFit Brain Fitness

CogniFit Brain Fitness kognitív teszt játék alkalmazás

A CogniFit tudományosan validált agyi fitnesz megoldásokat kínál: memória, koncentráció, figyelem, mentális aritmetika, végrehajtó funkciók, érvelés, tervezés, mentális agilitás, koordináció és egyebek értékeléséhez és edzéséhez.

Személyre szabott, napi edzéseken keresztül lehetőségünk van a kognitív képességek stimulálására.

Több mint 20 mentális játék, kihívások és gyakorlatok a memória, a figyelem, a koordináció, az érvelés és még sok más javítására.

A tudományosan is elismert technológiát tudományos közösség, az egyetemek, kórházak, családok és egészségügyi központok használnak szerte a világon: A kognitív tesztek lehetővé teszik az orvosok számára, hogy megtervezzék és figyelemmel kísérjék a betegek kognitív rehabilitációs folyamatát.

Letöltés Apple App Store-ból | Letöltés Google Play store-ból

Forrás: pocket-lint.com


1 hozzászólás: “A legjobb telefonos logikai játékok agytornához és kognitív fejleszteshez

Hozzászólás

 1. Tisztelt szervizközpont!

  Csak ajánlani szeretném az alábbi linket:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_bereczky_karoly.NIM2

  Fel tudnák venni a logikai játék kategóriába? Nem állítom, hogy a legjobb játék, ennyire nem vagyok öntelt, de a logikai játékok közt talán a nehezebbek közé tartozik és legalább magyar.

  Előre is köszönöm!

  Üdvözlettel: Bereczky Károly

Vélemény, hozzászólás?

*

*