, , ,

A legújabb felhasználói felület az Android 10-re (Android Q) épülve rengeteg újítást tartalmaz.

Android Q és EMUI 10

A HDC 2019 fejlesztői konferencián bemutatott EMUI 10 egy DJI Mavic 2 drónnal létesített valós idejű videóhívás kapcsolatot.

EMUI 10 – Drón videóhívás fogadás!

A bemutatón kihangsúlyozták, hogy az EMUI 10 akár több eszközzel is képes kapcsolatot létesíteni: bejövő videóhívás esetén választhatunk, hogy a telefonunkon vagy okosóránkon, esetleg az autóban (vagy más arra alkalmas eszközön) akarjuk fogadni a hívást. A több eszköz használata, több megjelenítő párhuzamos használatát is lehetővé teszi.

A Huawei felülettel kompatibilis okostelefon és laptop párhuzamosan kapcsolódhat egymáshoz, így pl. a számítógéphez csatlakoztatott egér, billentyűzet vagy hangszóró is használható az okostelefon által.

Huawei EMUI 10 – Több képernyős támogatás

Természetesen az új felület teljes vizuális megújulást is jelent (azon túl, hogy valamennyi Android Q funkciót támogatja) érkezik az akku kimélő Dark Mode, a Always-On Display vagy az új képernyőzár a minimalista, magazin-szerű megjelenítés és kifinomultabb kezelés mellett.

Az EMUI 10 első beta tesztelésére a Huawei P30 telefonokon lesz lehetőség. Szeptember 8.án a P30 és P30 Pro beta tesztelése indul, utána a Mate 20 és a Honor 20, Honor 20 Pro, Honor V20 és Honor Magic 2 telefonok beta verziói várhatóak.

Forrás: twitter.com/HuaweiMobile, www.soyacincau.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*