, , ,

Fontos részletek derültek ki a Xiaomi legújabb 5G-s gamer zászlóshajóról, a Black Shark 3 5G nevű szörnyetegről!

Cikkünk frissítve: 2020.02.26

Részletek a legújabb 16GB os Xiaomi Black Shark 2 5G telefonról

Az elmúlt években a nagy gamer telefongyártók, mint az Asus, Samsung vagy a Black Shark legjobb telefonjaikkal átlépték a 10 GB-os RAM határt. Az olyan – leginkább – mobilos játékra fejlesztett telefonok, mint a Black Shark 2, Samsung Galaxy Note 10+ és a ROG Phone 2 már nem kevesebb, mint 12 GB memóriával dolgoznak. Ezt az álomhatárt lépheti át most a Xiaomi a legújabb Black Shark telefonjával, amibe 16 GB memóriát sikerült betárazniuk.

A Black Shark 3 5G névre keresztelt készülék érkezését a kínai szabványügyi hivatal, a MIIT igazolta vissza. Ami még fontosabb, ha igaz a technikai tudásról szóló jelentés, a Black Shark 3 telefon a 16 GB-os memória kapacitásával nemcsak a konkurencia telefonjait, de akár olcsóbb laptopok teljesítményét is lenyomhatja.

Az új eszközre „SHARK KLE-A0” néven hivatkozó MIIT oldalán.

Egy @Sudhanshu1414 nevű szivárogtató vette észre a MIIT oldalán, hogy a „SHARK KLE-A0” eszköz valószínűleg a legújabb Black Shark mobilt jelenti.

Sokan talán úgy gondolják, minek az a 16 GB? A válasz az 5G-s technológiában van, hiszen ez a tudás rengeteg – eddig ismeretlen – lehetőséget tartogat (még) a felhasználók számára. A 16 GB-al (megfelelő technikai tudás mellett) akár az is elkerülhető, hogy évente új telefont kelljen vásárolnia azoknak, akik mindig lépést akarnak tartani a technikai fejlődéssel.

Pontos technikai adatok még nincsenek a telefonról, de gamer eszközről lévén szó, számíthatunk rá, hogy tovább emelik a lécet a játékélmény fokozása érdekében: extrém képfrissítési frekvencia, kiemelt hűtési rendszer, gyorstöltés és nagy fényerejű LED világítás ezekre biztosan nagy hangsúlyt fektetnek a gyártók.

Black Shark 3 5G - Mit várhatunk a legújabb gamer mobiltól?

Kiindulásként a Black Shark 2 tudását vehetjük alapul: a 6.39″-os TrueView AMOLED kijelző, a Qualcomm Snapdragon 855 Plus processzor és a gyors tölthető 4000mAh akkumulátor szintjétől talán még többet várhatunk majd.

Lou Yuzhou, Black Shark CEO által a weibon megosztott kép szerint a Black Shark 3 gamer telefon 620 952 pontot ért el a AnTuTu 8.2.2. tesztjén.

 

Forrás: www.hindustantimes.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*