, ,

A játékra tervezett mobilok piacán hatalmas fejlődés mutatkozott az utóbbi években. Egyre több cég akar magának egy szeletet ebből a tortából. A piacvezető ASUS, Black Shark és Nubia mellé most új szereplő érkezhet a processzor technológia egyik nagyágyújának, a Qualcomm-nak a személyében.

A tajvani Digitimes számolt be az ASUS és Qualcomm gyár lehetséges együttműködéséről, aminek az eredménye egy új gamer telefonban ölthet testet, akár már az idei év végén.

A feladatokat felosztva próbál a 2 cég olyan telefont a játékosok kezébe adni, ami minden szempontból az általuk megfogalmazott „elite gaming” kategóriába esik.

Az ASUS sikeres gamer telefonjaiból (ROG Phone sorozat) szerzett tapasztalatait a Qualcomm Snapdragon 875 processzorára épülő tudásával és közvetlen technológiai hozzáférésével ötvözve igazi zászlóshajóra számíthatnak a mobilos játékokra kiélezett felhasználók.

A 120Hz képfrissítésű, nagyméretű kijelző, a hatalmas akkumulátor és a fejlett hűtőrendszer mellé tehát számíthatunk a legújabb 5nm-es Qualcomm Snapdragon 875 processzorok alapját képező Cortex-X1 architektúra előnyeire és brutális teljesítményére is.

Az új processzor és vele együtt a legújabb gamer telefon bemutatkozása legkorábban a december 1-én vagy 2-án megrendezésre kerülő, hivatalos Qualcomm bemutató (Snapdragon Tech Summit) keretén belül történhet meg.

Forrás: www.androidauthority.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*