, , ,

A világ legnépszerűbb gamer márkája Szingapúrban azt tervezi, hogy olyan automatákat állít forgalomba, melyek a helyben előállított maszkokat árusítják. Indulásként 20 egészségügyi maszk automatát állítanak üzembe az ország különböző pontjain. Erről a cég hivatalos oldala számolt be.

Az első automata üzembeállítását a június elsején életbelépő kijárási korlátozások feloldásához időzítette a gamer technológiai vállalat. Mivel a szabályok feloldása nem mentesít a kötelező maszkviselés alól.

Első körben 5 millió maszkot biztosít a Razer, a forgalmas helyeken felállított automatákon keresztül mindazon 16 évesnél idősebb szingapúri lakosnak, akik telepítik a Razer Pay alkalmazást. A személyes adatok kitöltése után az alkalmazás egy QR kódot ad, amit az automatával beolvasva elérhetővé válik egy egészségügyi maszk.

Az alkalmazás használatáról egy videó is készült:

Min-Liang Tan, a Razor vezetője kilátásba helyezte, hogy további lépésekkel teszik lehetővé, hogy Szingapúr önellátó legyen a maszkokból. A cég az elsők között volt, akik gyártósoraikat a Sunningdale Tech-el együttműködve egészségügyi maszkok és orvosi eszközök előállítására állították át.

Forrás: soyacincau.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*