, , ,

Az első hajlítható kijelzőjű Samsung telefon megjelenésének kényszerű elhalasztása után az elmúlt hónapok a készülék teszteléséről és fejlesztéséről szóltak.

Galaxy Fold - az első hajlítható kijelzőjű Samsung telefon

A Samsung állítása szerint sikerült elhárítani az április kudarc okait: akkor a képernyővédő fóliának gondolt, valójában a képernyő részét képező vékony fólia réteg könnyű eltávolíthatósága és a hajlíthatóságot biztosító „zsanérok” könnyű bekoszolódása és hibás működése volt a 2 fő indok.

Hajlítható Galaxy Fold - megjelenésre készen!

A javítás hónapjai alatt a vékony fóliaréteget jobban a képernyőre integrálták, kizárva annak téves eltávolításának a lehetőségét valamint megerősítették a zsanérokat és megoldották, hogy a jövőben apró szennyeződések, tárgyak ne akadályozzák a működését. Egy újabb vékony fém réteget is beiktattak a Infinity Flex Display kijelző alá, hogy ellenállóvá tegyék a külső behatásoktól.

A technikai javításokon túl, tovább csiszolták a telefon szoftveres tudását és a hajlítható kijelzőben rejlő lehetőségeket, felhasználói szemszögből.

A Samsung vezetői egyelőre nem árulták el, mely piacon kerül először forgalomba a Galaxy Fold de annyit már tudni, hogy a hajlítható telefon megjelenésének dátuma idén szeptemberben lesz.

Ahogy korábban megírtuk, a Huawei-nek egyelőre nem sikerült befejeznie a hajlítható Mate X fejlesztését, így még nyitott a kérdés, melyik gyártó nyeri a versenyt….

Forrás: 9to5google.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*