, , ,

Bár a luxus telefonokat gyártó brit Vertu cég egyszer már csődöt jelentett – miután 2017-ben több mint 138 millió £-os tartozást halmozott fel – most újra lecsap, ezúttal a túl gazdag és túl buta kínai emberek között keresve balekokat a túlárazott, de alulteljesítő okostelefonjainak.

Vertu Aster P luxus mobil

Megszületetett a Vertu Aster P luxus mobil. Igazán baráti, 5000$-ért kínálva, azoknak, akiknek az iPhone XS Max túl proli telefon.

A bemutatkozó videóból nem sokat tudhatunk meg a Vertu telefonról, talán csak annyit, hogy maradt még némi pénz a kasszában, amit promo videók készítésére fordíthattak.

A krokodilbőrbe bújtatott Vertu Aster P mobiltelefon 4.9 hüvelykes, 133 karátos zafír üveggel és titán kerettel védett 1080 × 1920px felbontásra képes kijelzővel rendelkezik.

Vertu Aster P luxus mobiltelefon

Hiába a parasztvakító külső, a luxus motorháztető alatt egy kiszuperált kétütemű motort találunk: 8 magos Snapdragon 660 processzor, 6GB RAM és 128 GB memória, 3.200 mAh akkumulátor? Ezzel a technikai tudással kb. egy Nokia 7 Plus-t nyomogató szolárium tulajdonossal tudjuk felvenni a versenyt.

Szerencsére a gyártók nagy hangsúlyt fektettek a szelfie képek készítésére, 20MP (f/2.2) kamerát sikerült előre ragasztaniuk, hátul azonban csak egy átlagos 12MP-es fotómasinára maradt lendület.

A Kínában 5000$-ért vesztegetett, dual sim-es Vertu luxus telefon ára szerencsére csak kiindulási ár, aki szeretné ezt az összeget feltornázhatja akár 12.000 $-ra is, ha például arany borítással kéri hétköznapi használatra szánt mobilját.

Forrás: www.androidcentral.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*