, ,

A kínai piacon Redmi Watch néven futó, Mi Watch Lite okosóra 1.4 hüvelykes 320×320px felbontású és 323ppi pixelsűrűségű, automatikusan fényerőszabályozott kijelzőt kapott.

Több mint 120 kijelző típus közül választhatunk, köztük olyan is akad, melyen szabadon testre szabhatjuk, milyen információkra van szükségünk a számlapon.

A Mi Watch Lite automata lépésszámlálóval rendelkezik, valamint 11 edzésmódot támogat: szabadtéri futás, szabadtéri kerékpározás, beltéri kerékpározás, futópad, nyílt vízi úszás, medenceúszás, szabadstílus, krikett, túrázás, túrafutás és gyalogolás.

Az aktivitás funkciók mellett az okosóra alváskövetéssel, pulzusméréssel és irányított légzéssel rendelkezik, amelyek segítenek enyhíteni a használója stressz szintjét.

A Mi Watch Lite további szolgáltatásai közé tartozik:

  • a bejövő hívások kezelése,
  • az SMS és az alkalmazás értesítések fogadása,
  • a zenelejátszó vezérlése,
  • a telefonkereső
  • az időjárás-jelentés

A Redmi Watch órától eltérően a Mi Watch Lite beépített GPS navigációval rendelkezik, ami a GLONASS hálózatot is támogatja.

Az okosóra energiaellátásáról 230 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amely akár 9 napos használatot biztosít. A lemerült eszköz 2 óra alatt 100%-ra tölthető a hagyományos dokkolóval.

A Xiaomi Mi Watch Lite három féle külsővel és öt szíjjal- rózsaszín, elefántcsont, fekete, sötétkék és olajbogyó – elérhető.

Forrás: gizmochina.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*