, ,

Németországi Samsung S9, S9+ és Note 9 felhasználók számára már elérhető az Android 9 Pie frissítés.

Mivel nem minden országban elérhető egyelőre a frissítés, aki nem akarja megvárni az OTA frissítés lehetőségét érdemes letöltenie a kb. 4.3 GB-os fájlcsomagot a SamFirm vagy SamMobile oldalakról és manuálisan telepíteni az új csomagot.

A firmware letöltése után csomagoljuk ki a fájlt egy külön könyvtárba. 5 fájlt találunk a csomagban: AP, BL, CP, CSC és HOME_CSC. A frissítés elvégzéséhez szükségünk lesz az Odin programra, ezért ezt is töltsük le.

Android Pie frissítési útmutató Galaxy S9 és S9+ telefonokra

Indítsuk el az Odin programot és töltsük be a AP, BL és CP fájlokat az un. respective slot-ba. Ha teljesen újra akarjuk telepíteni a telefont és törölni az adatainkat válasszuk a CSC fájlt, ha szeretnénk megtartani az adatainkat, válasszuk a HOME_CSC-t.

Indítsuk újra a telefont download módban és csatlakoztassuk számítógépünkhöz USB kábellel. Ha készen vagyunk, győződjünk meg róla, hogy csak az „Auto Reboot” és ”F Reset Time” opciók vannak bejölve a beállítások tabon. Kattintsunk a Start gombra.

A telepítési folyamat eltart egy ideig. Az Odin PASS feliratata jelzi, ha sikeresen települt a telefonra a One UI firmware.

Forrás: thecustomdroid.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*