, , ,

Most már hivatalos! Végre megjelent a Motorola Razr telefon legújabb változata ami design tekintetében megőrzött minden jót, amit az elődjében imádtunk!

Motorola Razr hivatalos részletek és képek

Motorola Razr – hivatalos bemutató

 

A pletykák és találgatások után végre hivatalos adatok és képek alapján ismerhetjük meg a legújabb penge telefont.

Mindent a legújabb, ikonikus Motorola Razr telefonról

Design

A jól bevált kagyló formát megőrízve a legújabb Razr egy flexibilis pOLED kijelzőt kapott, ami a telefon és a megjelenítő teljes összehajtását lehetővé teszi. Megmaradt a telefon alján található vastagabb készülékház kialakítás is, ezen a részen kapott helyet az ujjlenyomat-olvasó szenzor. Színek tekintetében újra fekete, fehér és arany között választhatunk.

A telefon összecsukott állapotában a külső “Quick View” kijelzőt használhatjuk. A 2.7″-es gOLEd panel felbontása 800×600px és olyan funkciók elérésére használhatjuk, mint az értesítések megtekintése, szelfie készítés vagy zenelejátszó vezérlés.

A belső kijelző egy 6.2″-es Flex View pOLED panel ami HD felbontásra, 2142×867px képes, 21:9-es képaránnyal.

Bár összehajtható telefonok elérhetőek már a mobil piacon, amiben igazán különleges a Motorola Razr az a mód és finomság, ahogy a kijelző összehajtódik. Mindenféle rés vagy gyűrődés nélkül. Ez határozottan nagy előny pl. a Galaxy Fold-al szemben. Ahogy az alenti videóból kiderül, a kijelzőt a hajtás vonala mentén elhelyezett különleges, mozgó mechanika támogatja az összecsukás és nyitás folyamata során.Motorola Razr működés közben

Összecsukott állapotban a Razr 14mm vastag, kinyitva pedig mindössze 6.9mm! A telefon tömege 205 g, ami nem mondható igazán kevésnek, de még mindig könnyebb, mint a Galaxy Fold (263 g ) vagy a Huawei Mate X (295 g).

Minden hivatalos adat és tudás - Motorola Razr 2019

Teljesítmény

A várakozásoknak megfelelően alakult a telefon technikai specifikációja: Snapdragon 710 processzor, 6 GB RAM memória  és 128 GB tárhely memória került a gépházba. Nagy kár, hogy a Razr nem büszkélkedhet el egy olyan combos processzorral, mint a Snapdragon 855 de még nagyobb csalódás, hogy a mobil akkumulátora mindössze 2510mAh-s – nem kivehető – egység.
A Motorola állítása szerint ez kb. 1 napos használatot tesz lehetővé, a töltést pedig 15W-os TurboPower technológiával tehetjük meg, USB-C porton keresztül.

Kamera

A Razr fő egysége egy dual rendszerű, 16 megapixeles f/1.7 rekeszértékű auto fókuszos egység. Becsukott állapotban pedig egy 5 megapixeles, f/2.0 szelfie kamerát használhatunk, aminek a képe a külső kijelzőn jelenik meg.

Egyéb tudás és összegzés

A Motorola Razr – pontosan még nem részletezett – víz elleni védelmet kapott, aminek része a ráfröccsenés ellen védő nano bevonat.

Fontos megjegyezni, hogy – a helyspórolás miatt – a telefonba nem került fizikai SIM kártya foglalat, csak és kizárólag eSIM használatára van lehetőség.

A dobozból kivéve a telefonhoz Android 9 Pie rendszert és Moto Experiences gesztus vezérlést kapunk.

Bár technikai tudásban a Motorola Razr jelentősen elmarad a Galaxy Fold összehajtható mobiltól – gyengébb kamera és akkumulátor – mégis jobban és kényelmesebben használható eszközt kapunk. Valószínűleg egy sikeres visszatérésnek lehetünk éppen a tanúi.

A Motorola Razr hivatalos ára 1499 dollár. Az egyenlőre csak az amerikai piacokon – a Verizon kínálatában – megjelenő készülékre december 26-tól lehet előrendelést leadni. Hivatalosan a boltokba január 9-én érkeznek meg a mobilok.

A Motorola Razr telefon teljes adatlapja elérhető itt.

Forrás: www.soyacincau.com

 

 


Vélemény, hozzászólás?

*

*