, ,

A legújabb vezetékmentes Sony WF-SP800 akár 9 órán át is bírja, és ez még nem minden!

A true-wireless fülhallgató aktív zajszűréssel és IP55 besorolással, tehát víz- és porálló burkolattal rendelkezik. A szórakozáson túl, az Extra Bass szériába illeszkedő Sony füles ideális választás edzéshez és munkához is.

A készülék védelmén túl kiemelkedő az üzemidő is: míg aktív zajszűréssel 9 órányi zenehallgatást, az ANC funkciót kikapcsolásával 13 órát kapunk.  Tokba helyezve a fülhallgatókat 13 és 18 órára tolhatjuk ki a hangszórók használatát. A töltőtok sajnos nem tölthető vezeték nélkül, viszont jó hír, hogy egy 10 perces töltéssel akár 1 órányi használatot is nyerhetünk.

Az ergonomikus kialakítású, picit súlyos 9,5 grammos fülhallgatók pontos és stabil illeszkedését egy külön felhelyezhető, stablizátor fülecske is segíti.

A 1000XM3 bluetooth chip-re támaszkodó fülhallgató, adaptív és testre szabható ekvalízer alkalmazást használ, amivel saját hangzás profilokat állíthatunk be a különböző tevékenységekhez (munka, edzés, utazás…) természetesen figyelembe véve a környezeti zajviszonyokat és a zajterhelést. A beállításainkhoz helyszínek is köthetők, így pl. amikor legközelebb lemegyünk az edzőterembe, a fülhallgató automatikusan betöltheti az adott hangzásprofilt. A fülhallgató hangbeállításaihoz a Sony  Headphones Connect alkalmazást kell letöltenünk.

Az AAC és SBC codec-et egyaránt támogató SP800 mindkét fülhallgatója aktív nyomásérzékeny irányítást kapott. A gomb nyomva tartásával pedig aktiválhatjuk a „quick attention” funkciót, ami gyorsan lecsökkenti a hangerőt és beengedi a környezeti hangokat, ha szükséges.

Természetesen a sportfüles támogatja a népszerű asszisztensek használatát: hangvezérléssel élesíthetjük a Google asszisztens és Alexa programokat.

Specifikációk:

  • Kapcsolat: Bluetooth 5.0, USB-Type C töltő doboz
  • Üzemidő: 9-13 óra ANC-vel és ANC nélkül, 18-26 óra tokkal
  • Hangátvitel: 20Hz – 20,000Hz
  • Hangsugárzó méret: 6mm
  • Hangzás: SBC, AAC
  • Profilok: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
  • Védelem: IP55
  • Tulajdonságok: aktív zajszűrés, NFC támogatás

Forrás:sony.eu


Vélemény, hozzászólás?

*

*