, ,

A Lenovo első gamermobilja igazán erős felszereltséggel bír!

A weibon erősítették meg a hírt, hogy a Lenovo Legion akár már júliusban megérkezhet.

popup kamera a Lenovo Legion gamer telefon oldalán

popup kamera a Lenovo Legion gamer telefon oldalán

A korábbi információk és bejelentések alapján egyre jobban körvonalazódik, milyen telefon is lesz a Legion:

  • A telefon lelke a Qualcomm gyár Snapdragon 865 processzora lesz. Felröppent a pletyka miszerint a Snapdragon 865 plus-os változata lesz beépítve, de ezt hivatalosan sehol sem erősítették meg. A maximális teljesítmény biztosítása és a túlmelegedés elkerülésének érdekében egy speciális, hűtőbordás hűtőrendszert építenek a lapkára.

  • A 6.67 hüvelykes OLED kijelző 144Hz képfrissítési frekvenciával és 270ms válaszidővel dolgozik majd, ami az egyik legerősebb gamer telefon, a Nubia Red Magic 5G tudásával azonos. A megjelenítő felbontása várhatóan full HD+ azaz 1080×2340px lesz.

  • A dual kamerarendszer 64MP és 16MP egységekből fog állni. Az előlapi 20MP-es szelfie kamera a notchmentes kijelzőn nem kapott már helyet, ezért ezt egy popup rendszerű mechanika rejti. Érdekesség, hogy ez a kamera lehet, hogy a készülék oldalán helyezkedik majd el, ami logikus lépés lenne annak érdekében, hogy játék közben is használható legyen, mint pl. egy webkamera.
  • A legalább 5000mAh-s akkumulátor, 90W-os vezetékes gyorstöltéssel táplálható. A telepek gyors feltöltése kritikus tényező egy gamer telefonnál ezért a 90W-os teljesítmény igazán ígéretesen hangzik.
  • A Legion támogatni fogja az 5G hálózatot

Forrás: pocket-lint.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*