, ,

5K-s videókat rögzít a legújabb GoPro Hero 9 Black akciókamera

A GoPro által a héten bejelentett Hero 9 Black akció/sportkamera mely – az ikonikus Hero sorozat legújabb képviselője – számos új funkciót kapott.

A felvételek visszajátszására alkalmas színes kijelzőn túl, nagy előrelépés, hogy az új képrögzítő szenzorral már 5K-s videókat készíthetünk! Ezen a felbontáson 30 fps értékkel rögzíthetjük a videókat, míg 4K méretben akár 60fps is lehet másodpercenként felvett képkocka szám.

A fényképezés terén a Hero 8 Black-ben megismert 12MP-es kamerát a Hero 9 Black-ban már 20MP-re cserélték.

Mint említettük, mostantól 2 kijelző is található a GoPro kamerán. A 2.27 hüvelykes megjelenítő mellett egy 1.4 hüvelykes is a rendszer része lett. Ez a vloggerek számára hasznos kijelző amellett, hogy élő visszajelzést szolgáltat a felvételről, alkalmas kiegészítő információk megjelenítésére is.

A képstabilizálás új szintre lépett a készülékkel, a HyperSmooth 3.0 mellett több kiegészítő modul is rendelkezésre áll, mint a Max SuperView vagy a Max Lens Mod amellyel un. Max HyperSmooth videókat rögzíthetünk.

A 10 méterig vízálló sportkamera kivehető 1720mAh-s Lithium-Ion akkumulátora 30 százalékkal biztosít hosszabb üzemidőt, mint elődje.

Specifikációk

  • Kamera: 20MP
  • Videó: 5K 30fps + 4K 60fps, Wide FOV
  • Videó formátumok: MP4 (H.264/AVC), MP4 (H.265/HEVC)
  • Videó módok: TimeWarp 3.0, Time Lapse, Night Lapse, Time Lapse fotó
  • Audió: szteró audió, fejlett zajszűrés, 3.5mm mikrofon bemenet
  • Akkumulátor: 1720mAh

Forrás: soyacincau.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*