, , ,

Az új Huawei Nova 4 telefonjáról már korábban kiszivárgott egy kép a kínai közösségi oldalon, a weibo-n, most itt egy újabb!

Eddig csak a hátlapot láthattuk a ujjlenyomat szkennerrel és a vertikálisan elrendezett 3-as kamerarendszerrel. A felirat szerint Leica lencsék kerültek a várhatóan 48 MP-es kamerába. A mesterséges intelligenciával dolgozó kamerák a következő rekeszértékekkel bírnak: f/1.8, f/2.2 és f/2.4.

Huwaei Nova 4 „in-display selfie” kamerával

Az új képen szemből is látható a készülék kijelzője, ami lyukas kijelző lesz, un. „in-display selfie” kamerával. Várhatóan ez lesz a készülékek uralkodó trendje a 2019-es év során. A Samsung Galaxy A8 vagy a Honor V20 már biztosan ilyen kijelzővel kerül forgalomba.

A kijelző bal felső sarkában elhelyezett lyukban foglal majd helyet a szelfie kamera. A vékony kávának köszönhetően, formás bezel-less designt kapott a telefon. A hangerőszabályzó és a bekapcsolás gomb a keret jobb oldalán található.

Huwaei Nova 4 „in-display selfie” kamerával

Az új Huawei Nova 4–et a január 20-án megjelenő Honor V20-hoz hasonlítják.

A várhatóan 4 színben (Aurora kék, fekete, piros és fehér) megjelenő telefon lelkét a Kirin 980-as processzora adja majd.

Várható megjelenés 2018. december 17.

Forrás: androidpure.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*