, ,

A legtöbb, szeptemberben megjelent telefon leginkább a kínai mobil piacot érintette, ez meglátszik a legerősebb telefonokat összegyűjtő Antutu toplistán is, ahol a szeptember 1. és 30. között mért adatok alapján rangsorolták a legcombosabb zászlóshajókat.

 

Legjobb teljesítményű telefonok 2021. szeptember

Legjobb teljesítményű telefonok 2021. szeptember

 

Az elért pontszámok az átlageredményeket és nem a legmagasabb eredményeket tükrözik. A mérésre használt program az Antutu Benchmark V9 teljesítménymérő alkalmazás volt.

A júliusi teljesítmény adatok elérhetőek ezen a linken.

 

1. Nubia Red Magic 6 Pro

Átlag pontszám: 825 145

Nem először vezeti a teljesítmény toplistát a Nubia legerősebb – gamer – telefonja a Red Magic 6 Pro. A Qualcomm Snapdragon 888 chip mellé 16 GB RAM és 256 GB tárhely memória párosul.

A szuper teljesítményt a gyártó megfejelte a kínában piacra dobott Nubia Red Magic 6S Pro változattal, melybe a még erősebb Snapdragon 888 Plus chip került, a telefon látványát pedig izgalmas RGB világítással dobták fel.

Bővebben a Nubia Red Magic 6 Pro telefonról

Asus ROG Phone5 a legerősebb gamer telefon

2. Asus ROG Phone 5

Átlag pontszám: 822 290

A ROG Phone 5 gamer telefon ismét a második hellyel kell, hogy „beérje” a Red Magic 6 Pro mögött. A különbség azonban mindössze 2000 pont (!) a gamer szörnyek között.

Ennek oka, hogy a két telefon a fontosabb specifikációban teljesen megegyezik: Snapdragon 888 + 16 GB RAM + 256 GB ROM memória.

A teljesítmény helyett, a felhasználók leginkább a használat során érezhetnek különbséget: míg a Red Magic 6 egyik erőssége, hogy fizikai ventillátorokkal hűti a processzort, a ROG Phone 5 pozitívuma a számtalan virtuális gomb által kínált előny lehet.

Asus ROG Phone 5 telefon adatlap

realme GT a legjobb ár/érték arányú zászlóshajó gyilkos

3. Realme GT

Átlag pontszám: 809 322

A Realme GT bár továbbra is az OPPO ACE családhoz tartozik, egyértelműen gamer telefonnak is beillik tudása alapján. A gamer telefonoktól eltérő külsővel megáldott telefon nem hagy cserben a mindennapi használat és a játékok során sem.

A teljesítményre kapott pontszám (809 322) mindenkit meggyőz, milyen erős konstrukciót sikerült megalkotniuk az OPPO gyárban.

Részletes Realme GT adatlap

A teljesítmény rangsor további résztvevői:

 

Forrás: antutu.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*