, ,

A HUAWEI saját fejlesztésű Kirin A1 lapkakészlete – intelligens energiatakarékos technológiájával – akár 14 napos üzemidőt ígér a legújabb Huawei Watch GT 2 okosóra használata során!

Huawei Watch GT 2 - Forradalmian hosszú üzemidő és fejlett sport, aktivitás funkciók - részletek és adatok

A minimalista design kiváló kivitelezéssel és prémium anyaghasználattal párosul. A kerámia keret és rozsdamentes acél burkolat a legkeményebb behatásoknak is ellenáll. A gyönyörű, 1,39″ AMOLED kijelzős okosóra, 5 ATM vízállósági fokozattal bír vagyis 50 méterig vízálló. A kijelző támogatja az elhúzás és érintés mozdulatot.

A Huawei Watch GT 2 profi sport edzőként a nap 24 órájában követi tevékenységünket. Ennek egyik fontos eleme az öntanuló algoritmust és innovatív szenzort használó, Huawei TruSeen™ 3.0 pulzusszám figyelő technológia, mely azonnali pulzusszám riportálásra képes. A pontos és gyors helymeghatározást pedig a 3 műhold rendszer (GPS, GLONASS, GALILEO) használata garantálja.

Az okosóra sport érzékelői számos kültéri és beltéri aktivitás nyomonkövetésére alkalmasak.

Az új Watch GT 2 több sport funkciót kínál:pulzuszám figyelőlépésszámláló, elégett kalóriaszámláló, megtett távolságmérés (3D távolságmérés is), VO2 szintmérés.

Az okosóra olyan eszközökkel is támogatja tevékenységünket, mint a barométer, iránytű és magassági mérő.

Huawei Watch GT 2 okosóra - forradalmi üzemidő, fejlett sport funkciók, 24 órás pulzusszám figyelés

Fontosabb sport módok (összesen 15 db van, lásd részletes adatlap): úszás, hegymászás, kerékpározás, ellipszis gép (fitneszgépek), evezés, szabad edzés.

A Huawei Watch GT 2 a pihenési szakaszban is segítségünkre van: a HUAWEI TruSleep™ 2.0 azonosítja az alvással kapcsolatos problémákat, és több mint 200 lehetséges javaslatot nyújt a jobb alvás érdekében.

Az okos értesítéseknek köszönhetően semmilyen információról nem maradunk le, minden üzenet (SMS, email), telefonhívás, figyelmeztetés, közösségi média értesítés vagy beállított emlékeztető megjelenik a csuklónkon.

Forrás: consumer.huawei.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*