, ,

iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max telefonok megjelenése

A mostanában keringő pletykák arra utalnak, hogy az Apple iPhone 13 termékcsalád nem jelent túl nagy előrelépést az iPhone 12-es sorozathoz képest, az iPhone 14-es sorozat nagy változásokat tartogathat: köztük egy új 48MP-s kamerát.

Egy Ming-Chi Kuo nevű elemző által közzétett tanulmány arról számol be, hogy a 12MP-es kamerákat váltó új rendszer akár 8K-s videókra is képes lesz, a jelenleg elérhető 4K helyett.

Kuo állítása szerint a legújabb fejlesztéseket csak a prémium kategória számára, vagyis az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max telefonokra terjesztik ki.

Búcsút mondhatunk az iPhone 14 Mini változatnak is, helyette egy 6.7 hüvelykes alap modellre számít az elemző.

Ha beteljesül a jóslata a következő iPhone 14 változatokra számíthatunk:

  • 6.1″ iPhone 14
  • 6.1″ iPhone 14 Pro
  • 6.7″ iPhone 14 Max
  • 6.1″ iPhone 14 Pro Max

Az iPhone 13 Mini lehet az az olcsósított iPhone változatok utolsó tagja, mivel a pletykák szerint az Apple egyáltalán nem elégedett az iPhone 12 Mini által produkált eladási mutatókkal. Sokkal inkább látják sikeresnek a iPhone SE szériát, ami az Apple élmény VS. ár vadászok körében sokkal népszerűbb választásnak bizonyult.

Kuo még messzebb tekintve az időben, állítja, hogy az iPhone 15 telefonok megjelenése 2023-ban várható és periszkóp rendszerű kamera fogja biztosítani a nagy hatótávú optikai zoom funkciót.

A telefon biztonságos feloldásáról várhatóan a kijelző alá épített Face ID funkció gondoskodik majd, így végleg búcsút mondhatunk a szenzorszigetnek is.

Forrás: techradar.com

 


Vélemény, hozzászólás?

*

*