, , ,

Az új Samsung széria, az S10 megjelenése mellett biztosan ez lesz az év egyik legnagyobb durranása!

A The Wall Street Journal-tól származó információ szerint, február 20.-ára tűzték ki a Samsung Galaxy X vagy más néven Galaxy Fold hivatalos bemutatásának napját. Ezen a napon, San Fransiscoban és Londonban párhuzamosan mutatják majd be az új hajtható kijelzős Samsung modelt.

A 2018-as meglehetősen titkolózósra sikeredett San Francisco-i bemutatás óta hatalmas várakozás előzi meg az új telefon hivatalos bemutatkozását, ennek köszönhetőn sokan azt várták, hogy – az épp ezen a héten megrendezésre kerülő – 2019-es CES bemutatón esetleg megtörténhet a nagy bejelentés. Úgy tűnik azonban a telefon még nincs „színpadképes” állapotban.

Egy Samsung berkekben állítólag jártas informátor szavai szerint, a telefon könnyen eltörik, ha túlságosan kihajtják a kijelzőt, ezért még dolgoznak azon a mechanikán, ami kiküszöböli ezt a problémát, oly módon hogy kissé megemeli a készülék oldalait összehajtás során. Szintén problémát jelenthet az a gyűrődés, ami (állítólag) az összehajtás során keletkezik a kijelzőn.

Úgy tűnik tehát, hogy a közelgő határidőig még sok feladat vár a Samsung fejlesztőire a szoftveres és hardveres feladatok csiszolásán túl…

Forrás: t3.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*