, , ,

A Samsung és Xiaomi okostelefonokról korábban is hitelt érdemlően szivárogtató Ice Universe nevű felhasználó szellőztette meg a nagy hírt.

Állítása szerint, a dél-koreai óriás Galaxy Note 20 Ultra okostelefonja lehet az első olyan mobil, amiben az eddigi legerősebb processzor, a Snapdragon 865+ dolgozik. Bár ez a chip hivatalosan még nem is létezik, internetes források és az AnTuTu is megjelentett már információt a Qualcomm brutális lapkakészletéről.

Ice Universe képeket is közölt a Galaxy Note 20 Ultra telefonról:

A weibon közzétett kép tanúsága szerint a Snapdragon 865+ chip 667 253 pontot ért el az AnTuTu teszten, ami a “sima” Snapdragon 865 processzoros OPPO Find X2 Pro okostelefon 604 123 pontjánál jóval több, egész pontosan 63 130 ponttal!

Snapdragon 865+ processzor teljesítmény

A Snapdragon 865+ és Snapdragon 865 SoC között a fő különbség az órajel nagyságában van: a 8 magos processzor fő magja 3.1Ghz-en fut. További 3 mag 2.4GHz és a maradék 4 mag 1.8GHz-en.

Nagy a verseny, melyik gyártó rukkol elő az első Snapdragon 865+ chippes telefonnal. A Lenovo Legion brutális gamer mobilja is a versenyzők között van.

A Samsung Galaxy Note 20 Ultra okostelefon specifikációjáról több részlet is kiderült: 120Hz képfrissítésű, QHD+ felbontású LTPO AMOLED kijelzőt és továbbfejlesztett S-Pen ceruza funkciót várnak az internetes hírszerzők és mobil technológiai tippelők. A kamera rendszer várhatóan a Galaxy S20 széria alapjaira építkezik, annak hibát kiköszörülve.

A készülék négy színvariánsban érkezhet: fekete, réz, ezüst és zöld.

A Galaxy Note 20 család hivatalos bemutatkozására várhatóan a Galaxy Fold 2 összehajtható kijelzős okostelefon hivatalos bemutatójával együtt, augusztus 5-én kerülhet sor egy online rendezvény („Galaxy Unpacked”) keretein belül.

Az utóbbi dátum – és a Galaxy Fold 2-vel közös bemutató – egy koreai újság The Dong-a Ilbo cikkében jelent meg először.

Forrás: indiatvnews.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*