, ,

Az iPhone SE 2 – amit nyugodtan hívhatunk iPhone 9-nek is – tömeggyártása 2 helyszínen (Hon Hai Precision Industry, Pegatron Corp. és Wistron Corp.) már a következő hónapban elkezdődik, így a legújabb iPhone forgalmazása márciusban megindulhat.

Ha valaki lemaradt volna: az iPhone SE 2 lesz az Apple olcsó, 400 dollár alatt tartott mobilja, amivel megpróbál nagyobb piaci réteget megszólítani, mielőtt felkészülnek az idei év igazi nagy durranására, az első 5G-s iPhone telefon megjelenésére!  Az olcsó iPhone potenciális célcsoportja az olyan feltörekvő piacok lehetnek, mint India, ahol a Xiaomi, Vivo gyárak android rendszerű készülékei már nagy sikert értek el.

hírek és részletek a legújabb, olcsó Apple iPhone SE 2 telefonról

Az új iPhone SE 2 leginkább a 2017-ben kiadott iPhone 8 megjelenésére épít, egy egészen pici, 4.7 hüvelykes 750×1334px felbontású kijelzővel számolhatunk.

Sokak nagy örömére visszatérhet a Touch ID a fizikai Home gombbal együtt, ennek tükrében a felhasználóknak azonban le kell mondania a Face ID azonosításról.

Apple iPhone SE 2 adatlap és leírás

A jelentések szerint, az SE 2 változat várhatóan az iPhone 11 telefon Apple A13 processzorával fog működni és 3GB RAM mellett 64 GB tárhely memóriát kap.

A kamera ugyanaz az iPhone 11 telefonokban használt 12 MP-es szenzor lesz, de – a költségek csökkentése érdekében – az ultraszéles és telefotó lencséktől megfosztva.

Forrás: www.pocket-lint.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*