, ,
Legújabb összehajtható kijelzős mobil: Samsung Galaxy Z Fold 2

Legújabb összehajtható kijelzős mobil: Samsung Galaxy Z Fold 2

A Samsung hivatalos készülék bemutatói közül a Galaxy Note 20 után a Galaxy Z Fold 2 számíthat a legnagyobb érdeklődésre.

A tavaly bemutatott, forradalmi Galaxy Fold összehajtható kijelzős telefon utódja – Z szériajelzéssel – most még nagyobb, ráadásul notch és keretmentes kijelzőt kapott. A MySmartPrice képein végre nagy felbontású képeket is kapunk az összecsukható készülékről.

Kiszivárgott hírek szerint az 5G-s Galaxy Z Fold 2 külső oldala 6.23 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kapott, ami – valljuk be – jelentős előrelépés az előd 4.6 hüvelykes HD paneljához képest. Belül pedig olyan, 7.7 hüvelykes felxibilis Super AMOLED kijelző található, melynek képfrissítése 120Hz.

Samsung Galaxy z Fold 2 Mystic Black okostelefon

Az élvezetek fokozása érdekében mindkét kijelző 10MP-es lyukba mart, punch-hole kamerákat kapott. A hátlap természetesen egy, a Note 20 szériánál megismert, „klasszikus”, vertikális elrendezésű tripla kamerarendszert kapott: 64MP telefotó + 12MP ultraszéles + 12MP széles látószögű.

A gépházban a Galaxy Z Flip 5G telefonba is beépített, erőteljes Snapdragon 865+ processzor muzsikál, így a teljesítménnyel biztosan nem lesz gond. A belső tárhely mérete, valószínűleg szintén 512GB lesz.

Samsung Galaxy z Fold 2 Mystic Bronze okostelefon

Az 5G-s Galaxy Z Fold 2 rögtön két akkumulátort is kapott, ezek együttes kapacitása 4356mAh, ez szintén nagyobb, mint a Galaxy Fold-é. Az akkumulátor várhatón min. 15W-os vezetékmentes töltéssel lesz táplálható, valamint elvárható, hogy támogassa a fordított töltést az un. reverse charging technológiát.

Első körben a telefonból két szín lesz elérhető: a Note 20-nál megismert bronz és fekete (Mystic Bronze, Mystic Black) színekre lehet számítani.

A Galaxy Z Fold 2 indulási ára 2000 dollár körül várható.

Forrás: MySmartPrice


Vélemény, hozzászólás?

*

*