, ,

Az 5G-s Xiaomi Mi 10 Pro-t várhatóan február 11-én – ugyanazon a napon, amikor a Samsung bemutatja az új Galaxy S20 szériát – jelentik be. Lássuk, mit lehet tudni a legújabb Xiaomi telefonról.

egújabb Xiaomi Mi 10 Pro telefon leírás, technikai részletek

Xiaomi Mi 10 Pro – képen a legújabb csúcskészülék

A kiszivárgott és a weibon publikált képek mindent megmutatnak a Xiaomi Mi 10 Pro telefonról. A 4 hátlapi kamera közül három egy egységben, egymás alatt, míg a 4. szenzor a LED vakkuhoz közel helyezkedik el. A hátlap jelentősen eltér az Mi Mix Alpha designtól.

A fő kamera 108 megapixeles, 48 megapixeles, 12 megapixeles és telefotó lencsékből fog állni.

A készülékház alsó és felső részén helyezkedik el a hangszóró rács. Alul még egy USB Type-C port is jól kivehető. A telefon bal oldalán a SIM tálca, míg jobb oldala a hangerő gombokat rejti. A képek alapján kijelenthető, hogy 3.5mm fejhallgató csatlakozó nem lesz a készüléken.

A kiszivárgott képen egy doboz is látható, a „10 Pro” felirat mellett jól látható az „5G” jelzés is. Szintén a dobozról olvasható le a „Hi Res Audio” szöveg.

A telefon töltőjéről készült kép tanúbizonysága szerint, az Mi 10 Pro 65W-os gyorstöltésre lesz képes.
Az akkumulátor legalább 4500mAh-s telep lesz.

Sajnos a kijelzőről egyelőre csak kikapcsolt állapotban készült kép, így a megjelenítő panelról nem sokat lehet tudni. A tippek szerint egy olyan 6.5 hüvelykes OLED panel kerülhet beépítésre, ami 90Hz képfrissítési technológiával működik.

A Xiaomi Mi 10 Pro telefon teljesítményéről már hivatalosan is tudni, hogy Qualcomm Snapdragon 865 processzor és 12 GB RAM memória kerül beépítésre. A telefonból lesz 128/256/512 GB tárhely memóriás változat.

Forrás: www.hindustantimes.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*