, , ,

Az Apple iPhone XI és XI Max telefonokról januárban szivárogtak ki először képek. Ezekről persze nem lehetett biztosan tudni, mennyire felelnek meg a valóságnak.

Ahogy telik az idő, egyre több helyről igazolják vissza, hogy lehet valami igazság azokban a képekben…A CashKaro által készített videóban már 360 fokos nézetben láthattuk az új iPhone telefonokat de megjelentek képek a telefonokhoz készített tokokról is.


Videón az iPhone XI

Ez utóbbiak hatalmas kivágásokat tartalmaznak az új generációs Apple hátlapi kamerái számára.

A pletykák szerint összesen 3 kamerát építenek a hátlapba, ezek mindegyike 12 MP-es felbontással bír. Funkciójuk azonban eltérő lesz: a fő szenzor mellett egy 2× zoomos telefotó és egy szuper széles lencse kaphat helyet.

A 3 kamera alatt és felett a quad-LED vaku és a mikrofon kaphat helyet.

Az előlapon egyelőre nem látni nagy változást, az 5.8 és 6.5 hüvelykes panelek azonban várhatóan kisebb szenzorszigettel érkeznek majd.

Az akkumulátor, a szoftver és a memória is változni fog. A legújabb Apple A13 chip mellé, nagyobb akkumulátort is kaphatunk, 3,650mAh-ról szólnak eddig a pletykák. Számíthatunk a vezetékmentes reverse charging funkcióra is, vagyis más eszközöket (AirPods, AppleWatch) is tölthetünk majd a telefonnal, mint a Samsung Galaxy S10 esetében.

Szoftveres részről pedig érkezhet a legújabb iOS 13 új alkalmazásokkal és felülettel.

A megjelenésre 2019. szeptemberig biztosan várni kell, azonban addigra lesz időnk többet megtudni az új iPhone telefonokról.

Forrás:phonearena.com,slashleaks.com,cashKaro.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*