, ,

A kínai UMIDIGI 2018-ban szép sikereket ért el az előző középkategóriás készülékcsaládjával, a One-val. Elég a One Max-ra, vagy a One Pro-ra gondolni. Továbbhaladva a megkezdett úton most egy újabb költséghatékony telefont dobnak piacra, a UMIDIGI F1-et.

UMIDIGI F1 mobil telefon

A cél továbbra is elérhető áron a lehető legjobb tudással rendelkező készüléket összerakni.

A hivatalosan december közepén megjelenő telefonról kiszivárgott képek alapján pár fontos információ máris tudható a mobilról: megcélozva a fiatalabb vásárlókat igencsak sportosnak mondható designt kapott a készülék. Elöl csepp alakú szenzorsziget valamint markánsnak mondható lekerekítések, hátul a piros hátlap emeli a sportos érzetet.

A sportos meghajtásról a MediaTek Helio P60 SoC processzor gondoskodik 128 GB tárhellyel és 6GB LPDDR4X RAM memóriával. Helio P60 dolgozik és bizonyít több sikeres telefonban is: Oppo R15, F9 Pro, Vivo Y97 és az UMIDIGI slágertermékében a UMIDIGI Z2 Pro-ban is. A grafikai meghajtást 800 MHz-en futó ARM Mali G72-re bízták. Ennek az összeállításnak több mint jól kell teljesítenie! Valószínűleg a telefon teljesítményére nem lesz panasz.

A kijelző 6.3 hüvelykes, FHD+ vagyis 2160×1440px felbontású. A hátlapon a ujjlenyomat olvasó szenzor felett vertikálisan elhelyezett dual kamerarendszer 16MP és 8MP lencséket foglal magába, többek között valószínűleg f/1.7-es értékkel, hogy a rossz megvilágítási körülmények között is használható képek készülhessenek. A mobil szelfie kamerája 16MP-es, az energiaellátást 5150mAh akkumulátor garantálja.

Szerencsére maradt hely a 3.5mm Jack aljzatnak is, pedig a készülék vastagsága alig éri el a 8.8mm-t. A kifejezetten vékonynak mondható telefon Android 9.0 PIE rendszer kapott.

Forrás: phonecorridor.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*