,

A tavaly elmaradt vérfrissítés után, idén jelentős erősítést kaphat a Google Pixel sorozata! Mit várhatunk a Google Pixel 6 Pro telefontól?

A OnLeaks oldalán most megjelent képek tanúsága szerint min. 6.67 hüvelykes, kerekített OLED panel és egy teljesen újragondolt, tripla hátlapi kamerarendszert kaphat a legerősebb Google Pixel telefon.

OLED panelról és prémium kategóriás mobilról lévén szó, a képfrissítési frekvencia min. 90Hz de akár 120Hz is lehet. A OnLeaks és @91Mobiles által publikált képek szerint a Google Pixel 6 telefon egyébként valamivel kisebb (6.4″) és sík, kijelzőt kap a Pro változat kerekített kijelzőjével szemben.

Szintén eltérés a két modell között, hogy a Pro változatban a vízszintesen, egy vonalban elhelyezett kamerák közül az egyik, biztosan egy ultraszéles lencse lesz. Ezt egy periszkóp telefotó és egy eddig ismeretlen érzékelő követheti a LED vaku mellett. Az alap Google Pixel 6 telefon egy dual kamerával lesz csak felszerelve.

Érdekes, új design elemként egy színezett sáv jelenik meg a kamerák felett.

A készülék alján és tetején elhelyezett hangszórók várhatóan sztereó hangzást biztosítanak majd.

A Pixel 5 telefonból kimaradt vezetékmentes töltés reményeink szerint végre megjelenik a Google Pixel 6 és 6 Pro specifikációjában. Az akkumulátor mérete kb. 4500mAh-s lehet.

A kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó mindenesetre biztosan bekerül.

Azonban még az eddigi fejlesztések bevezetésénél is van egy még fontosabb és jobban várt funkció, mely a Google Pixel 6 és 6 Pro telefonokkal egy új korszakot nyit a gyártó életében. Ez nem más, mint a Google saját fejlesztésű, 5nm-esWhitechapel” névre keresztelt processzora, mely elsőként ezekbe a telefonokba kerülhet beépítésre.

A legújabb Google processzor a teljesítményen túl az Android rendszer (Android 12!) működését is maximalizálja így jelentős ugrás ígérkezik a Google telefonok sebességében és energiafelhasználásban.

Memória tekintetében 6 GB RAM és 64/128 GB tárhely memóriáról szólnak a hírek.

 

Forrás: whathifi.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*