, ,

A megfizethető árú, true-wireless Huawei FreeBuds 3i fülhallgató után, hamarosan (hazánkban már májusban) kapható a még elegánsabb és még jobb üzemidővel rendelkező aktív zajszűrős FreeBuds 4i.

A három színben (piros, fehér és fekete), kb. 30.000 Ft-ért kapható fülhallgató tökéletesen illeszkedik a fülekbe, hasonló megjelenéssel bír, mint az AirPods Pro, de a szárak mintha hosszabbak lennének. A szuperkönnyű kialakításnak köszönhetően a fülhallgatók akár egész napos viselésre is alkalmasak.

A 10mm-es kompozit hangsugárzók gyönyörű és kiegyensúlyozott hangzást tesznek lehetővé.

A környezettől függően is tökéletes hallásról, dupla mikrofonnal felépített aktív zajszűrő technológia (ANC) gondoskodik.

Az un. Awareness Mode aktiválásával a környezeti zajokat anélkül tudjuk beengedni a fülünkbe, hogy kivennénk a fülhallgatókat, így nem maradunk le egyetlen fontos beszélgetésről sem.

A Huawei állítása szerint a FreeBuds 4i fülesek 55 mAh-s (fülhallgatónként értendő) akkumulátora akár 10 óra folyamatos zenelejátszást is lehetővé tesz egyetlen töltéssel ANC nélkül.

Bekapcsolt zajszűréssel kb. 7,5 órányi zenelejátszást tudunk elérni.

A piacvezető gyorstöltésnek köszönhetően 10 perces töltéssel, akár 4 órányi zenehallgatásra elegendő töltést tudunk elérni! A töltőtokkal együtt használva a fülhallgatót, akár 22 órányi üzemidővel is számolhatunk! A töltőtok egy 215 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amit USB-C porton keresztül táplálhatunk.

Huawei eszközökkel rendkívül gyorsan és kényelmesen párosítható az eszköz, ha kinyitjuk a töltődobozt, rögtön létrejön a Bluetooth 5.2 kapcsolat.

A fülhallgatók természetesen érintésre érzékeny “gombokat is tartalmaznak, melyek a hanghívások és a zenelejátszó kezelését is lehetővé teszik.

Az alacsony késleltetési mód aktíválása pedig azoknak a felhasználóknak lesz nagy örömére, akik játék közben használják a FreeBuds 4i-t.

 

Forrás: consumer.huawei.com/en


Vélemény, hozzászólás?

*

*