, ,

Amazfit PowerBuds Pro pulzusmérős fitnesz és sport true wireless fülhallgató

A legújabb pletykák szerint az Apple következő AirPods Pro wireless fülhallgatója fitnesz és aktivitás funkciókkal lesz bővítve. Azonban lehet, hogy nem az Apple lesz az első cég, akinek sikerül piacra dobnia egy ilyen sport fülhallgatót.

Az Amazfit leginkább a megfizethető aktivitásmérő okosóráiról volt híres eddig. A cég most új területre merészkedett és a legújabb fülhallgatójával lehet, hogy még nagyobb sikereket könyvelhetnek el.

A PowerBuds Pro wireless fülhallgató rengeteg hasznos funkcióval lett felvértezve: aktív zajszűrés (ANC), testreszabható hangszínszabályzó, környezeti zaj beengedés, IP55 por- és vízvédelem, akár 30 órás akkumulátor üzemidő (15 perc gyorstöltéssel ez újabb 2.5 órára nyúlhat), Google Fastpair kompatibilitás, és valamennyi népszerű asszisztens ( Siri,
Google Assistant) támogatása.

A vezetékmentes töltés sajnos kimaradt a repertoárból, de a sportfunkciók nem! A legújabb PowerBuds folyamatosan figyeli testhelyzetünket, és ha túl sokáig inaktív a felhasználó, felhívja a figyelmet a mozgásra. Amazfit PowerBuds Pro pulzusmérős true wireless fülhallgató

A fülhallgatóba pulzusmérő funkciót is építettek, mely monitorozza pulzusszámot edzés közben és segít beállítani az ideális értéket. Természetesen ha túl magas a pulzusszámunk, figyelmeztető jelzést kapunk!

Futóedzés során használva, a fülhallgató méri aktivitásunkat és eltárolja azt, a későbbi kiértékeléshez.

A fülhallgató képes real-time, azaz valós időben tájékozatatni minket az aktuális pulzusszámról vagy a távolságról, amit futás, biciklizés vagy egyéb tevékenység során megtettünk.

PowerBuds Pro aktív zajszűrés - Active Noise Cancellation

Azt persze nem tudni, az aktív zajszűrő megközelíti-e az AirPods teljesítményét, de az Amazfit állítása szerint, akár 40 decibel zajt képesek kiszűrni a fülhallgatók. A használat során választhatunk  zajszűrési módot a környezettől függően. Ez lehet beltéri, utazás, sport és adaptív üzemmód.

A hangzásra várhatóan nem lesz panasz, mivel ugyanazokat a folyadék-kristályos WH-1000XM3 hangsugárzókat építik a PowerBuds Pro-ba, mint amiket a Sony is használ.

Az Amazfit PowerBuds Pro true wireless fülhallgatói július 15-től 150 dollárért vásárolhatóak meg, az Amazfit webshopján keresztül.

Forrás: amazfit.com/en/


Vélemény, hozzászólás?

*

*