, ,

Az Oppo által kiküldött meghívó szerint, február 22-én Barcelonában mutatják be a Find X telefon utódját a Find X2-t. A CCIB rendezvény 2 nappal korábban kerül megrendezésre, mint a Mobile World Congress, ahol többek között a Samsung S5, S6 és S7 telefonok bemutatójára kerül majd sor.

Az Oppo idén először mutat be kész telefont az MWC keretein belül. Korábban csak az Oppo által fejlesztett (vagy fejlesztés alatt álló) legújabb technológiák kerültek itt reflektorfénybe, mint amilyen a periszkóp rendszerű zoom mechanika vagy a dual kamera 5× optikai zoomal.

Jön a legújabb Oppo Find X2 okostelefon

Az Oppo Find X2 várhatóan 2 felszereltségben kerül forgalomba: az alap verzió 4G-s, míg a Find X2 Pro verziója 5G-s rendszerű lesz.

A készülék a legerősebb Qualcomm Snapdragon 865 processzort és 6.5 hüvelykes, 120Hz-es Quad HD+ (1440×3160px) AMOLED kijelző panelt kapott.

A 4065 mAh-s akkumulátor 65W-os VOOC flash töltővel pumpálható vezetékkel és 50W-al vezeték nélkül.

A képalkotó rendszer is lenyűgöző adatokkal bír: a quad kamera egyik tagja egy 48MP-es, 1/1.3” méretű Sony IMX689 érzékelő lesz. A telefotó lencse 13 MP, míg az ultraszéles 8 MP-es.

Forrás: www.soyacincau.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*