, ,

A Motorola egyik vezetője egy podcast adásban megerősítette a hírt, hogy a cég dolgozik az ikonikus Razr telefon legújabb szériáján.

A Razr 2 alapjai várhatóan a tavaly debütált okostelefonra építülnek, de kijavítják és bővítik a nagy előd technikai tudását.

Thibault Dousson, a Lenovo dél-afrikai ágának vezetője hintette el a hírt, miszerint:

Egy új Razr változat van születőben. Az új Razr már szeptemberben megérkezhet

A LetsGoDigital oldal közölt egy képet az állítólagos Razr 2 telefonról. Ezen észrevehető a kijelzően egy ujjlenyomat olvasó ikon, ami – ha tényleg megvalósul – elegánsabb készülék feloldást tenne lehetővé, mint a 2019-es készüléken használt szenzor. A másik érdekes részlet, az a készülékház mentén elhelyezett, összesen 9 db érzékelő. Ezek vagy nyomásérzékeny gombokat vagy különböző szenzorokat, gesztus érzékelőket is jelölhetnek.

A 2019-ben visszatért Motorola Razr telefon 6.2 hüvelykes OLED kijelzővel, 6GB RAM és 128GB tárhely memóriával rendelkezik. Összecsukott állapotában egy 2.7 hüvelykes kijelző áll rendelkezésünkre, amivel a legfontosabb értesítéseket vagy 16MP-es szelfie képeket készíthetünk.

A telefon egyik hátrány a magas árhoz képest nyújtott átlagos tudásszint volt.

Bővebben itt írtunk a Motorola Razr telefonról.

A hiányosságai ellenére a Lenovo birtokában lévő telefonmárka mégis sikeresen tért vissza, köszönhetően az időtálló és vagány megjelenésének!

Forrás: livemint.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*