, ,

A berlini IFA 2020 szórakoztató elektronikai kiállítás keretén belül mutatkozott be a Huawei legújabb fitnesz és okosóra tulajdonságokat egyesítő Watch Fit eszköze. A hibrid okosóra vetélytársai a Huawei Watch GT2 Pro, Honor MagicWatch és Amazfit GTS 2 órák lehetnek.

A Huawei Watch Fit nyújtott kijelzővel, de „tradicionálisnak” mondható – Apple Watch-ra nagyon hasonlító – külsővel rendelkezik. A megnyújtott kialakításnak köszönhetően, a Gorilla glass védett, 1.64 hüvelyk képátlójú, 456×280px felbontású AMOLED megjelenítő panelen rengeteg információt képes megjelenni.

Hat különböző óraszámlap közül választhatunk, melyek folyamatosan aktívak. A Huawei Watch Face Store áruházban további számlapok tölthetünk le és arra is lehetőségünk van, hogy saját képeket állítsunk be háttérnek.

Az órák két színben lesznek elérhetőek: fekete (Black), ezüst (Silver) és arany (Rose Gold). Ezekhez választhatunk a 4 szilikon szíj közül: fekete (Graphite Black), rózsaszín (Sakura Pink), zöld (Mint Green) és narancs (Cantaloupe Orange).

Beépített GPS szenzorral követhetjük nyomon a megtett útvonalat futás során, az optikai szívritmus mérő pedig a szívműködésünkről ad tájékoztatást. Az úszás, futás és kerékpározáson túl, összesen 11 különböző sporttevékenység funkció közül választhatunk.

Természetesen az alvás (TruSleep 2.0) és stressz szint-figyelő funkció és véroxigén szint mérés is az eszköz tudásának része.

Bár a Watch Fit 50 méterig vízálló, a gyártó leginkább úszáshoz ajánlja a használatát, búvárkodáshoz viszont nem.

A sporttevékenységeken túl rengeteg fitnesz és életmód funkciót pakoltak az órába. A Quick Workout alkalmazás segítségével  44 gyakorlatot végezhetünk el. A személyes edző funkció animált formában nyújt különböző fitnesz edzéseket. Összesen 85 gyakorlat elvégzése követhető nyomon a Watch Fit-el.

Ha az edzések során zenét is szeretnénk hallgatni, 4 GB tárhely áll rendelkezésre, hogy felmásoljuk kedvenc dalainkat.

A Huawei Watch Fit okosórával értesítést kapunk az új SMS-ekről, bejövő hívásokról valamint a közösségi oldalakról érkező üzenetekről. Távirányítóként is használhatjuk, de a zenelejátszó vezérlésére is alkalmas.

A 10 napos üzemidővel rendelkező Huawei Watch Fit 110 dollárért (kb. 33 000 Ft) lehet majd a mienk, ami igazán baráti árnak mondható a tudásához képest.

  • Kijelző: 280×456px AMOLED, 326ppi
  • Színek: fekete, ezüst, arany
  • Memória: 4 GB
  • Aktivitások: 11 különböző tevékenység, 85 gyakorlat
  • Funkciók: TruSleep 2.0 alvásfigyelő, stressz monitor, menstruációs ciklus-követés, véroxigén (SpO2) mérés
  • Szenzorok: optikai EKG, GPS, gyorsulásmérő, környezeti fény
  • Üzemidő: 10 nap
  • Méretek és tömeg: 46×30×10.7mm, 21 gramm

Forrás: gadgets.ndtv.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*