,

Pár hete napvilágot láttak az első koncepció képek a soron következő (?) Samsung mobilról, a Galaxy Note 10 Lite-ról. Most újabb képek jelentek meg, melyek már biztosan a kész telefont mutatják, így pontosabb képet kaphatunk a legújabb Galaxy Note Lite verziójáról!

Képek a legújabb a Samsung Galaxy Note10 Lite telefonról

A Galaxy Note 3 Neo után most egy újabb karcsúsított zászlóshajót dobhat piacra a Samsung a Galaxy Note10 Lite készülékkel.

A legújabb képeket a TechTalkTV (@MR_TechTalkTV) publikálta twitter felületén szilveszter napján.

Minden kép más-más oldalról mutatja az új mobilt. Jól látható a négyzetes blokkban elhelyezkedő hátlapi kamera rendszer, ami szakít a Note 10 és Note 10+ vertikális kamera elrendezésével.


A kamera hármas egysége várhatóan 12 MP-es szenzorokból fog állni: ezek közülaz egyik f/1.7 rekeszértékű, a másik f/2.4 értékű 2× telefotó zoommal és a harmadik egy széles látószögű f/2.2 szenzor.

Részletek a Samsung Galaxy Note10 Lite mobilról

Az előlapon pedig egy 32 MP-es szelfie kamera kaphat helyet a kijelzőbe mart apró lyukban. A kijelzőnél tartva, a képek tanúsága szerint egy 6.7 hüvelykes Full HD+ AMOLED kijelzőt kapott a telefon 1080×2400px felbontással. A hangerő és power gombok pedig átkerültek a készülékház jobb oldalára.

Pontos hardver és szoftver adatok nem állnak még rendelkezésre, de gyanítható, hogy a 8 magos Samsung Exynos 9810 SoC kerülhet a gépházba, 6 GB RAM és min. 128 GB bővíthető tárhely memória társaságban. Az akkumulátorból kiindulva, minimum egy 4500mAh-s telepet tesznek a telefonba.

Forrás: TechTalkTV, GSMArena 


Vélemény, hozzászólás?

*

*