, ,

Apple iPhone 14 széria – együtt a család!

Közeledik a nap, amit minden Apple rajongó várva vár, amikor bemutatják a legújabb iPhone széria telefonjait: érkezik az iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro és a legerősebb iPhone 14 Pro Max.

A szeptemberi megjelenés előtt természetesen egyre több információ szivárog ki, ahogy közeledik a telefonok megjelenésének napja.

Egy Apple híreket publikáló (szivárogtató) csatorna, a LeaksApplePro forrása iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max működő verzióit kapta kézhez. Ezekről a következő tapasztalatait osztotta meg: a készülékek az eddigi szenzorszigetet nem tudták leváltani a párna + lyuk alakú kivágással. Ennek a megoldásnak tehát nem sok értelmét látja a szerző.

részletek a legújabb Apple iPhone 14 telefonokról

iPhone 14 Pro – új notch design

A másik észrevétel alapján az új iPhone-ok meglehetősen nehezek lesznek. A Pro Max telefont konkrétan „téglaként” aposztrofálták.

A kijelzők működésében nem talált lényegi előrelépést a iPhone 13 Pro és  iPhone 13 Pro Max telefonokhoz képest, pedig a pletykák szerint az iPhone 14 telefonok a Samsung legújabb M12 OLED technológiáját használják.

Apple iPhone 14 széria kijelzők

Apple iPhone 14 széria – méretek és kijelzők

A gyors tesztelés során a kamerákat is kritika érte, az éveken át 12MP-es szenzorokat használó iPhone-ok, a 14-es szériában 48MP-re váltanak. Ennek hátránya lehet a kisebb pixelméret, ez rossz fényviszonyok esetén – a szerző szerint – megbosszulhatja magát.

Az üzemidő és a hangzás dicséretben részesült az ismeretlen forrástól, ezekben jelentős javulást érzékelt a használt során.

Forrás: https://twitter.com/LeaksApplePro/


Vélemény, hozzászólás?

*

*