, ,

Az Amerikai Szabványügyi Hivatalba benyújtott Samsung szabványok alapján körvonalazódni látszik milyen telefont álmodtak meg a gyár mérnökei Galaxy S10 Lite néven.

Ilyen lehet a Samsung Galaxy S10 Lite mobiltelefon

Terven a Samsung Galaxy S10 Lite telefon

A felröppent pletykák és kiszivárgott információk egyre inkább alátámasztják, hogy a Samsung vezetői komolyan gondolkodnak a Galaxy S és Galaxy Note zászlóshajók Lite változatainak elkészítésén, így tágítva a vásárlói réteg árérzékenyebb bázisán.

A Galaxy A91 technikai tudására és az S10+/S9 telefonok külsejére építő Galaxy S10 Lite lehet ennek a stratégiának az első kézzelfogható bizonyítéka.

A hivatalba benyújtott szabadalom olyan eszközt mutat be, amely pontosan úgy fest, mint a Galaxy S10+, a kijelző jobb felső sarkában elhelyezett kettős kamerával. Hátlapon vertikálisan elrendezett kettős kamera és LED-es vaku elrendezés található, pontosan úgy, mint az Galaxy S9+ mobilon. A kialakítás nagyon hasonlít a 2017-ben bemutatott Galaxy S8 prototípusára.

Elsősorban a Galaxy A91 technikai tudásából kiinduló pletykák szerint, várhatóan a következő tudásra számíthatunk a S10 Lite verzió esetében:

  • 7” Full HD+ kijelző
  • Snapdragon 855 processzor
  • 8 GB RAM
  • 128 GB tárhely
  • 500 mAh akku 45W gyorstöltéssel

Szintén a pletykák szintjén kezelendő, hogy a fő kamera várhatóan egy 48 megapixeles és egy 12 megapixeles egység kombinációja lesz, elől pedig egy 32 megapixeles szelfie kamera kaphat helyet.

Természetesen most sincs arra garancia, hogy a tervekből telefon születik, de a beadott dokumentumok alapján ez egy lehetséges és hihető opció.

Forrás: bgr.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*