Fehérvár GSM Szervizköpont

0 |8000 Székesfehérvár, Palotai út 4.

A Fehérvár GSM csapata 13 éve a vevők szolgálatában áll a használt és új mobiltelefon piacon. Üzletpolitikánk legfontosabb alapköve: az elégedett vevő! Ezért dolgozunk, és igyekszünk mindent megtenni.

Folyamatos akciókkal és bővülő termék palettával vagyunk a megye egyik legkedveltebb üzlete!

Sajnos a mobiltelefon-kereskedelem piacán meglehetősen sok a szabálytalanul, esetleg törvénytelenül működő vállalkozás, üzlet, illetve a cseppet sem ügyfélközpontú, hazugságokon alapuló üzletpolitika.

Mi igyekszünk végletesen elhatárolódni ezektől, és kiemelkedően vevőközpontú, segítőkész és rugalmas megoldásokkal, korrekt és betartható ígéretekkel valósítjuk meg azt a fajta kereskedelmet, amit erkölcsi és etikai normáink szerint helyesnek ítélünk meg.

Szerviz-tevékenységünk 13 éve működik eredményesen, a lehető legrövidebb időn belül, garanciával, a megújult igények szerint immáron Mobiltelefon készülékek mellett GPS, Tablet, Notebook, PC eszközök garancián túli szervizelésével is foglalkozunk.

Térkép


  Útvonaltervezés

Értékelés

Értékelés írása

Az első kézből származó információk rengeteget segítenek másoknak!

Ossza meg másokkal tapasztalatait: milyennek találta a helyet és a szolgáltatásokat? Írjon összegzést a helyről, vagy emeljen ki valamilyen érdekességet.

Fontos: Az e-mail címet nem tesszük közzé!

*

*