FixTel Mobiltelefon Gyorsszerviz

0 |1223 Budapest, Nagytétényi út 37-43. Campona, fsz

Üzletünk már 14 éve működik a Camponában, ahol az értékesítés mellett, szakértő kollégáink foglalkoznak hardveres, szoftveres és technikai problémák gyors orvoslásával és megoldásával.

Legyen szó kijelzőcseréről, beázásról, hangszóró vagy szoftveres problémáról, de akár felkereshetsz minket egy egyszerű telefonbeállítással vagy adatmentéssel kapcsolatban is, mi segítünk megoldani a problémát.

Emellett fő profilunk közé tartozik az új és használt készülékek adásvétele, továbbá az ezekhez tartozó tartozékok és kiegészítők kiemelkedő választékban és mennyiségben történő értékesítése.

Tok, töltő, fülhallgató, adatkábel, akkumulátor és még rengeteg minden más. Kiemelkedően sokszínű kínálatunkból, nálunk biztosan megtalálod a Neked megfelelőt.

Mind az eladott készülékekre és tartozékokra, mind az összes elvégzett javításra garanciát vállalunk!

Szerződött futárszolgálattal történő szállításra is van lehetőség, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk valamely elérhetőségünkön!

Egyéb információ

A javítandó készülékeket hétvégén csak átvenni tudjuk, megjavítani őket csak hétköznapokon áll módunkban. Továbbá előfordulhat, hogy az esetlegesen feltorlódott több javítás miatt, bizonyos készülékeket nem mindig tudunk gyors szerviz keretein belül vállalni, illetve felhívjuk szíves figyelmüket, hogy van olyan alkatrész, amit csak rendelésre tudunk beszerezni, ezért kérjük valamely elérhetőségünkön érdeklődjenek a szervizes kolléga terheltségéről, illetőleg a pontos alkatrész készletről, hogy el tudjuk kerülni az ezekből fakadó kellemetlenségeket. Megértésüket köszönjük.

Térkép


  Útvonaltervezés

Értékelés

Értékelés írása

Az első kézből származó információk rengeteget segítenek másoknak!

Ossza meg másokkal tapasztalatait: milyennek találta a helyet és a szolgáltatásokat? Írjon összegzést a helyről, vagy emeljen ki valamilyen érdekességet.

Fontos: Az e-mail címet nem tesszük közzé!

*

*