kinaitelefonjavitas.hu

0 |1082 Budapest, Nap utca 9

Kínai telefonok javítására specializálódott, márkafüggetlen szakszerviz: XIAOMI, OnePlus, Honor, Huawei, Blackview, HomTom, LeTV, Doogee, Ulefone, Elephone, UMI, Vernee telefonok javítása.

SOS gyorsjavítás felár ellenében a helyszínen megvárható. Kérésre futárt küldünk az elromlott készülékedért.

A beépített alkatrészekre és a javításra 180 nap garanciát vállalunk. A javítás idejére a készlet erejéig cserekészüléket biztosítunk.

Több mint 3500 kínai telefon ment át a kezeink között. Mindent megjavítunk, amihez beszerezhető az alkatrész – néha azt is, amihez nem. Találkozhattál már velünk az Origo Techbázis, a HVG.hu és rendeljkinait.hu oldalon is.

Átvételi pontunk Budapest belvárosában, a Corvin Plaza mellett található (Nap utca – Kisfaludy utca sarka). Az üzletben a leggyakoribb típusokhoz üvegfóliát és más kiegészítőket is találsz. Nálunk készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.

A javítás állapotát folyamatosan nyomon követheted online hibajegy kezelő rendszerünkben.

Egyéb információ

Munkadíjak: szoftveres javítás 6.990 Ft hardveres javítás 9.990 Ft, SOS gyorsjavítás 12.990 Ft. A munkadíj a beépített alkatrészek díját NEM tartalmazza!

Térkép


  Útvonaltervezés

Értékelés

Értékelés írása

Az első kézből származó információk rengeteget segítenek másoknak!

Ossza meg másokkal tapasztalatait: milyennek találta a helyet és a szolgáltatásokat? Írjon összegzést a helyről, vagy emeljen ki valamilyen érdekességet.

Fontos: Az e-mail címet nem tesszük közzé!

*

*