Szellemkép Bt

0 |1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 45/d

Cégemet 1996-ban alapítottam meg. A Bólyai János Műszaki Szakközépiskola elvégzése után, elmentem egy szervizbe dolgozni, hogy kitanuljam a mesterség minden apró részletét. 4 év után úgy éreztem, hogy meg kell próbálnom a saját lábamra állni és céget alapítani. Eltökélt célomban családom segített és megvalósult az álmom.

Egy apró garázsban kezdtem el egyedül. Egy év után annyi munkám lett, hogy felvettem magam mellé a mai napig szervizünkben dolgozó kollégámat. (Provics Attila)
Néhány év múlva annyi munkánk lett, hogy kinőttük a garázst így a III. Kerületben is elkezdtük a szervizeléseket, javításokat. A munkáink csak gyarapodtak, a kispesti szervizt megszüntettem és a III, kerületi helységet bővítettem új kollégákkal és egy nagyobb helyiséggel. Idő közben mestervizsgát tettem.

A fizető javítások bővültek és egyre több megbízás érkezett Multi cégektől is. 2015-ben úgy döntöttem, hogy a hosszú évek munkáját befektetem egy saját szervizbe, így 2016-ban tavasszal átköltöztünk a XIV. kerületbe. Hosszú évek munkája mutatkozik most szervizünkön, igényes jól megközelíthető helyen találnak meg minket régi és új ügyfeleink.

A legfontosabb, hogy ezt ügyfeleimnek köszönhetem akik bizalommal fordulnak hozzánk. Továbbra is mindent megteszünk azért, hogy színvonalas szolgáltatást tudjunk nyújtani minden visszatérő és leendő ügyfelünknek.

Kriston Antal
cégvezető

Térkép


  Útvonaltervezés

Értékelés

Értékelés írása

Az első kézből származó információk rengeteget segítenek másoknak!

Ossza meg másokkal tapasztalatait: milyennek találta a helyet és a szolgáltatásokat? Írjon összegzést a helyről, vagy emeljen ki valamilyen érdekességet.

Fontos: Az e-mail címet nem tesszük közzé!

*

*