, ,

A mai napon megjelent Huwei Honor telefonok EMUI 9.0 frissítése olyan Android Pie rendszert használó telefonokra érhető el, mint a Honor Play, Honor 10 GT, és Honor V10.

A frissítés korlátozottan, csak az első 20.000 felhasználó számára érhető el!

A frissítés letöltéséhez válasszuk a „Member Service” menüt, majd „Service” végül „Upgrade Early Adoption” menüben válasszuk a “One-Click Upgrade” lehetőséget.

Az új EMUI 9.0 szoftver számos frissítést és javítást tartalmaz. Az új felhasználói felület jobban kihasználja a nagy kijelzős telefonok lehetőségeit valamint bővíti az AI funkciók (pl. videó szerkesztő, HiVision, E-Commerce) listáját.

új EMUI 9.0 frissítés Honor telefonokra

Új programok többek között:

  • Computer Mode Version 2.0 amely a képernyőmegosztást teszi lehetővé wifi hálózaton keresztül.
  • HuaweiShare, fájlok gyorsabb átvitele, másolása, nyomtatása
  • Jelszó kezelő (password manager): automatikus jelszómegadás az ujjlenyomat olvasó vagy az arcfelismerő szenzor alapján.
  • Phone Clone: Huawei telefon klónozása, pl. backup vagy telefoncsere esetén

A frissítés az Android Pie olyan előnyeit is tartalmazza, mint az Adaptive Battery, amely öntanuló módon állítja be a legjobb energiagazdálkodást a telefon számára.

A tervek szerint más Huawei telefonkra is hamarosan érkezik a frissítés: Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Porsche Edition, Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate RS Porsche Edition

Forrás: consumer.huawei.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*