, , ,

A weibo-n kiszivárgott képek tanúsága szerint hamarosan – akár már 2020-ban – a Galaxy Fold koncepciójától merőben eltérő, összecsukható telefonnal jelentkezhet a Samsung. Ez lehet a Galaxy Fold 2?

Cikkünk frissítve: 2020.01.10 !

Jön a Samsung Galaxy Bloom

Képen a legújabb összecsukható Samsung mobil – Galaxy Fold 2 Bloom!

A Galaxy Fold-tól eltérően az új telefon a kijelző felezővonala mentén hajható össze, mint pl. a klasszikus kagyló (clamshell) mobil a nagy visszatérő Motorola Razr. Külsőre leginkább egy candy-bar mobilra hasonlít, a punch-hole lyukas kijelző a vastag kerettel azonban nem igazán mutat jól.

A kijelző összehajtása a Galaxy Fold-nál megismert zsanéros technológiára épül. Összehajtott állapotban egy külső kijelző is elérhető, azonban a képekből még nem derült ki, pontosan mire lesz alkalmas ez a megjelenítő. A képeken egy dual kamera is jól kivehető a jobb oldalon.

A technikai részletekről már elkezdődtek a találgatások, a Sammobile pl. két akkumulátor telepre számít, aminek az egyik eleme legalább 900mAh.

Valószínűleg hardveresen kisebb tudással bír majd a második generációs összecsukható Samsung telefon, de egy jól megválasztott processzorral és megfelelő energiaellátással reméljük sikerül megbízható konstrukciót alkotni.

A Galaxy Bloom bemutatója februárban, San Franciscoban várható!

Forrás: www.soyacincau.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*