, , ,

UltraDart 125W szupergyors akkumulátor töltő a Realme-től

Legutóbb az OPPO mutatta be szupergyors töltőjét, a 125W Flash Charger-t. A Realme most egy hasonlóan gyors, szintén 125W-os töltővel állt elő.

Az UltraDart akkumulátor töltővel a cég ígérete szerint egy 4000mAh-s okostelefon telepet akár 33%-ra is feltölthetünk mindössze 3 perc alatt!

Ez a brutális teljesítmény duplája a Realme X50 Pro 5G telefonnal bemutatott 65W SuperDart töltőnek.

Az OPPO töltőjével egyébként egy 4000mAh-s akkumulátor töltési ideje 100%-ra 20 percet vesz igénybe. Sajnos a Realme nem közölt információkat, a Flash Charger esetében egy teljes töltés mennyi időt vesz igénybe. Az OPPO által közzétett videó szerint a töltőegység 5 perc alatt 41%-ra töltötte fel az akkumulátort, majd lassult a töltési teljesítmény.

Visszatérve a Realme UltraDart-ra, a töltés USB-C porton keresztül történik 20V/6.25A árammal. A töltőegység 2 db 6C akkumulátort és 3 „töltőpumpát” tartalmaz, ami gyorsítja a töltés folyamatát. 98 százalékos hatékonyságot sikerült elérniük ezzel a techológiával.

Az UltraDart természetesen minden fontosabb gyorstöltő szabványt támogat, a 65W-os Power Delivery-től a 36W-os Quick Charge-ig. A VOOC, Dart, Warp, SuperVOOC és SuperVOOC 2.0 is kipipálva.

A weibon-n közzétett bejegyzés szerint, a 125W-os töltőegység várhatóan augusztusban jelenhet meg.

Forrás: soyacincau.com


Vélemény, hozzászólás?

*

*