A Samsung által kifejlesztett virtuális asszisztens. A Bixby akkor is végezhet feladatokat, például hívásokat indíthat, szöveges üzeneteket küldhet vagy szüneteltetheti a reggeli ébresztést, amikor a telefon le van zárva. Beszélj Bixbyhez a teljes érintés nélküli élmény megtapasztalásához. Bixby folyamatosan tanul, új szolgáltatásokkal bővül, és tágul a támogatott eszközök köre, hogy kizárólag a hatékonyságra koncentrálhass.

A Bixby Routines intelligensen elemzi használati mintáidat és szokásaidat mindennapi feladataid és alkalmazásaid automatizálásához. Csak végezd a napi dolgaidat, és Bixby gondoskodik a többiről.

A Bixby Vision be van építve a Fényképező alkalmazásba, így még több mindent képes felismerni. A keresőben a Látvány ikonra koppintva lefordíthat egy jelet, megismerheti az ebédjére vonatkozó kalóriaértékeket vagy kipróbálhat egy új sminket az AR funkcióval. Olvasd be, és a többit hagyd a Bixby Visionre. Egyszerűen olvass be képeket, ételt, bort és QR-kódokat a szükséges információk megszerzéséhez. Vásárold meg online azt, amit személyesen látsz.